PERSONVERNERKLÆRING FOR LILLEHAMMER EVENT

Ditt personvern er viktig for Lillehammer Event, og vi er opptatt av å verne om personalopplysningens integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Vi behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften.For å kunne administrere din forespørsel enten i form av privatreise eller firmareise/arrangement, er det nødvendig for oss å behandle bl.a navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og detaljer om overnattingen (formål med reisen samt navn på destinasjon, hotell, betalingsmåte, antall døgn, antall gjester osv).

Lillehammer Event oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning. Personopplysningene dine vil bli slettet eller anonymisert når Lillehammer Event ikke lenger har et saklig behov for lagring av dine personopplysninger. Du kan når som helst kreve innsyn i -og muligheten til retting og sletting av opplysningene som vi har registrert på deg. Ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker ytterligere informasjon om Lillehammer Events behandling av dine personalopplysninger. 

DMT AS er vår underleverandør for drift av nettside. For ytterligere informasjon om databehandleravtalen finner du her.

Lillehammer Event har mange års relevant reiselivs- og arrangements erfaring

Lillehammer Event ble etablert for å dekke et åpenbart behov for kvalitetsikring og konseptutvikling innenfor konferanse og –event sektoren. Inkludert i dette å velge best egnede destinasjoner, hoteller og underleverandører. Lillehammer Event har ambisjoner om å forhandle de mest optimle løsninger for våre kunder til de best oppnåelige priser, uten at dette foringer kravet til kvalitet.

Lillehammer Events team består av første linjes erfaring fra hotelldrift, drift av events og arrangement og ikke minst som daglig vertskap av konferanser og events gjennom 31 år på et av landets største og ledende hotellbedrifter.

Tone G C Koppervik - Daglig leder - relevant erfaring siden 1998

Tone Koppervik - født og oppvokst i Bergen, men bor på Lillehammer. 3 årig hotell høyskole utdannelse fra Sveits. Management Trainee for Sheraton – Starwood I nord Kina. Tone har også arbeidet på cruiseskipet Crystal Symphoni - Crystal Cruises. På Radisson SAS Lillehammer Hotel har Tone jobbet både i restauranten og resepsjonen. I mai 2002 begynte hun i salgsavdelingen på Radisson SAS Lillehammer hvor hun jobbet frem til mai 2006. De to siste årene jobbet hun som assisterende salgssjef og senere salgs- og markedssjef.

Dag Olav Koppervik - Event koordinator - 40 års relevant erfaring

Dag Koppervik – er født og oppvokst i hotell-reiselivsnæringen og har erfaring fra alle funksjoner ved et moderne konferansehotell. Er utdannet siviløkonom BI og har bakgrunn fra revisjon, shipping, industri og finans. Adm.direktør og eier av Radisson SAS Lillehammer i perioden 1992-2005, adm.dir ved samme hotell 2005-2006. Hotellet som er et typisk konferanse og event hotell ble utviklet til å bli landets 8. største hotell i løpet av perioden 1992-2005. Har arbeidet med stor-events over flere år som eier og driver av Lillehammer Bluesfestival AS, Lillehammer Classic Rock Festival AS, Scandinavian Bike Week. Han har gjennom sitt virke sittet i et utall av styrer, utviklingsselskaper, markeds-salgs grupperinger som Lillehammer Turist, Lillehammer Utvikling, Inter Nor Hotels AL, Festivalproduksjon, Radisson SAS Smart Norge, Choice Hotels Franchiseråd mm.

Stein Alan Koppervik - Event Support- 35 års relevant erfaring

Stein Koppervik er i likhet med sin bror Dag -født og oppvokst i hotell-reiselivsbransjen. Også Stein har erfaring fra alle funksjoner ved et moderne konferansehotell. Han ar utdannelse som kokk/servitør, hotellhøyskole, økonomikurs ved BI, Reiselivsstudiet ved HIL. Stein har i sin karriere vært kokk, hovmester, restaurantsjef i hotell. Direktør ved Radisson SAS Lillehammer hotell i perioden 1986-2005. Han har hatt utviklingsansvar for stor-events slik som K-bankiaden ( Nordea ) 1.960 deltakere , et arrangement som har vært avholdt 12 ganger. Er i dag også eier og driver av Vision of Scandianvia.